15. ledna 2010 v 10.57, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Ryby a dary moře na našem stoleZatím žádný komentář

Štítky: | | | | | | |

Pstruh na tymiánu bez pánvičky a bez čepice

pstruh na tymianu2

Máte chuť na pstruha? Já tu chuť dostala ;-)

Obešla jsem se bez pánvičky i bez čepice. Jestli si myslíte, že udělat najednou třeba 10 pstruhů je docela velká frajeřina, tak klidně svolejte rodinu nebo partičku kamarádů a pusťte se do díla. Na téhle úpravě se vážně nedá nic zkazit a nemusíte v kuchyni trávit zbytečně moc času. Všechno si nachystáte předem a potom už stačí otočit knoflíkem trouby a postupovat podle receptu. Největší frajeřina bude sehnat čerstvé pstruhy.

Pstruh pečený na tymiánu podle Jamie Olivera

celý recept najdete na stránkách Šárčina škola vaření, pstruh na tymiánu

s kuchařskou literaturou!

pstruh na tymianu4

Jamesi Trevore Olivere, díky za inspiraci a vyřiď pozdravy   :-)

Reklama

Zde si můžete objednat mou kuchařskou knihu Rande s gurmánkou v české kuchyni.

V případě objednávky na www.titanovepanve.cz uveďte prosím na podporu našeho webu
v políčku pro poznámku heslo "Gurmanka".

Zanechte komentář