Štítek „perníkové recepty a rady“

20. prosince 2009 v 15.59, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Z Vaší domácí kuchyněČtyři komentáře

Perníčky od srdce

Je mi líto, že tyhle perníčky dorazily po ukončení soutěže. Je na nich krásně vidět, jak se dědí nadání :-) První perníčky něžně nazdobila maminka Martina, ty druhé jsou podařeným dílkem dětí. Jedny i druhé jsou zdobené s láskou. Dobrý den, včera jsem poprvé navštívila Vaše krásné stránky a narazila jsem na soutěž s vánočními […]

Celý příspěvek »

10. prosince 2009 v 21.00, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Z Vaší domácí kuchyněČtyři komentáře

Sto laskavých perníčků od Jitky

Perníčky voní magickou vůní, ve které je krom nezbytného koření i pár gramů víry, naděje, vděčnosti, lásky a půvabu starých vánočních tradic. Perníčky od Jitky mají navíc i svůj lidský příběh. Posílám pár fotografií perníčků mé maminky. Teď před Vánocemi onemocněla a tak různě ji pomáhali známí a sousedé, které má mnohem blíž než mne, […]

Celý příspěvek »

2. prosince 2009 v 2.32, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Jak se pečou perníčky?, Z Vaší domácí kuchyněPočet komentářů: 9

Perníková romance „O čekání na sníh“ od Katky

Dokonalá lekce perníkového umění Jestli stále máte před perníkovým těstem respekt, možná po přečtení tohoto článku ho budete mít o trochu míň. Katka krásně vypsala všechny dobré rady, se kterými se vám perník podaří hned napoprvé a nenastraží žádná nepřekonatelná úskalí. Navíc zveřejnila osvědčený recept na perníkové těsto i nějakou tu fintu pro krásné zdobení. Jak […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá kuchyně Dominikánská republika domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně italské speciality Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče kotlík koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny Marcella Hazan maso Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečeně pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka