Další hravý příspěvek od Hanky Bednářové v celé své kráse 🙂 Bábovka z banánků v čokoládě 300 g polohrubé mouky 250 g cukru krystal 250 g másla (hery) 200 ml mléka 3 tyčinky – Banánky v čokoládě ( 150 g) 4 vejce 1 prášek do pečiva citrónová šťáva Tuk, […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…