Stará dobrá rada, jak na to, pokud to budete dělat poprvé a s pocitem lehké nejistoty. Před chřestem odhoďte všechny zábrany. Práce s ním je velmi jednoduchá. Nejtěžší úkol je sehnat opravdu čerstvý chřest! To vám dá myslím trochu zabrat, ale není to nemožné. Chřest vaříme v osolené vodě se špetkou […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…