Soutěž na léto 2012 SMETANOVÉ FAZOLKY S HOVĚZÍM MASEM a máslovými brambůrky – soutěžní recept č. 3, autor receptu: Otto Plášek Suroviny: 1 kg falešné hovězí svíčkové 1 kg čerstvých fazolek (mix zelené-žluté) 1 Rama cremefine na vaření (250ml) 2 sladké smetany na vaření (2x180ml) cibule mrkev […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…