O hříbkovém koláči – snídani na vidličku a vejcích na slanině. Když je řeč o snídani, vždycky tomu něco předchází. Tu důkladnou snídani na vidličku přece musí někdo připravit? Pokud je řeč o hříbkovém koláči, musí se najít dobrovolník, který vyrazí do lesa s košíkem pro čerstvé hříbky. Než bych […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…