Lentilková bábovka od Hanky Bednářové je nenáročná na přípravu, ale působí veselým dojmem. Zvládnou ji připravit i nejmenší kuchtíci a to je na ní sympatické 🙂 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek sladké smetany (30%) 4 vejce lentilky vanilkový cukr citrónová kůra z 1/2 citronu 1/2 prášku do […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…