Černá Venuše je magická nepečená dobrota a do soutěže ji posílá Madla. Všechno, co o této pohledné ledové krásce chcete vědět, najdete v receptu. Seznamte se s Venuší, je plná “Sladké vášně”. Jestli vám těch půvabů není ještě dost, ozdobte ji šperkem. Madla dobře ví, že ze všech šperků na […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…