Vynikající kombinace hušek a plísňového sýra, to vše vylepšeno vlašskými ořechy = další dokonalá podzimní variace na téma “bábovka” od Madly – dávám jí slovo 🙂 Plesnivé bábovičky Dostala jsem ohromnou tašku plnou hrušek. A protože je nemám jak zavařit a na všechny možné sladké způsoby se nám již přejedly, zkusila […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…