Maso, maso a zase maso! Všude na světě patří k zimnímu jídelníčku maso, o tom nikdo nepochybuje. S kvalitním masem je nejlépe udělat krátkou proceduru. Když máme k dispozici otevřený oheň, získáme nádhernou kouřovou vůni. Hovězí svíčková, vepřová panenka a delikatesní husí játra, to byl náš druhý chod. Je snad […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…