Tuhle bábovku si umím představit i na “dobré ráno”, protože je krásná a energeticky vydatná. Po takové zdravé snídani bych s elánem vydržela až do večera v plné síle a aktivitě. I já miluji italskou kuchyni a v oblibě mám i všelijaké semínka. V kombinaci s hustým bílým jogurtem, […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…