Zadělávaná slepice jako od babičky. Tímto receptem přispívá do rubriky “Vaříme s Anuší Kejřovou” Hanka (HaF), tak si nechte chutnat. A také mohu prozradit, že vznikl fungl nový blog http://hafjentak.blog.cz, a patří právě Hance. Tímto můžete přijmout první pozvání 🙂 Recept od Hanky: Po menší pauze jsem se vrátila k Anuši […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…