I když podzim není možná vaším nejpřitažlivějším ročním obdobím, nemůžete mu upřít, že hýří barvami a voní ovocem. Madla vymyslela variaci na miniaturní bábovky se sušenými švestkami a ořechy. Dáte si? Ořechové bábovičky se sušenými švestkami Komu v receptuře chybí obligátní vejce, nemusí se lekat, funguje to i bez nich. […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…