Velká bábovka s želé bonbóny je od Hanky Bednářové. Není určena jen malým strávníkům, ale starším ročníkům ji můžete předepsat jako balzám na unavené klouby. Kvalitní želé bonbóny jsou nejlepší kloubní výživou, tak tuhle bábovku doporučuji péct opravdu v té největší formě, kterou doma najdete. Vaše klouby budou ve formě a mlsný jazyk si […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…