Bábovka s červeným rybízem a bílou čokoládou je dalším nápadem od Madly. A není to nápad jediný, ještě jich přijde několik, těšte se 🙂 Červený rybíz se pro svou kyselost v naší rodině netěší příliš velké oblibě, ale když mu jako souseda přihrajete bílou čokoládu, překvapí vás soulad chutí, který […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…