Svíčková omáčka se neobejde bez brusinek. Kdo si to nemyslí, ten se šidí. Ale z brusinek samotných se dá připravit chutná omáčka, bez které se zase neobejde pečené drůbeží maso nebo teplá šunka. To nemluvím o rozmanitých paštikách. Brusinková omáčka je nevšední záležitost. Čerstvé plody brusinek nasypané v talíři vypadají […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…