Tuto krásnou bábovku má na svědomí Pivli/Pavlína Ungrová, a já mám tu čest vám ji představit i s originálním receptem. Posílám receptík na naši oblíbenou bábovku. Není nijak extravagantní, či zvláštní, zároveň ale není ani úplně obyčejná. Zaručeně bude ovšem nejvíc rumová ze všech 🙂 Recept je z Krkonošské kuchařky, […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…