Podzimní soutěž 2012 Kuřecí kousky s chilli a sezamem – soutěžní recept č. 4, autor receptu: Otto Plášek Potřebujeme: 1 kg kuřecího masa (prsa) 1 čerstvá červená chilli paprička 2 lžíce sezamového semínka petrželová nať sůl, olej, pepř Postup přípravy: Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a smícháme se směsí oleje, […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…