Jak spáchat dva hříchy najednou? Pustila jsem se do přemýšlení, jak vymyslet originální letní koláč, který má kuchyně ještě neviděla. Zahrada čerstvým ovocem zatím nehýří, ale zalovila jsem v domácích zásobách té nejspodnější skříňky a vylovila plechovku kokosového krému, ještě větší plechovku ananasového kompotu, ananasový džus, někde u ledu […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…