Podzimní soutěž 2012 Steak z hovězího pupku – flank steak – soutěžní recept č. 5, autor receptu: Otto Plášek Suroviny: 200 g hovězího pupku hrubozrnná sůl, olej kořenící mlýnek Jamie Oliver- Chilli směs Hot & Smoky Postup přípravy: Osušíme steak papírovým ubrouskem. Před přípravou necháme steak, po vyjmutí […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…