Co v neděli na snídani? Třeba reformované volské oko podle Madly? Bábovkové klání se chýlí pomalu ke konci, ale soutěžní příspěvky konce neberou. Dorazila velká porce nové bábovkové inspirace, tak tady ji máte. Předávám slovo Madle, ta ví nejlépe, jak své recepty představit. Ač se normálně snažím ve své kuchyni […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…