Čerstvý chřest nám v kuchyni společnost moc dlouho nedělá, proto chřestový koláč není radno odkládat. Upečte si ho raději hned teď. Ať nelitujete, že jste to letos nestihli. Komu se chřest zdá příliš výrazný, v tomto receptu je jeho chuť lehce potlačena. Do koláčové náplně se krom zeleného chřestu přidává i […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…