Domů » králík

Štítek: králík

Maso

Smažený králík podle Anuše Kejřové

6 komentářů

Oblíbená úprava králičího masa – smažená králičí stehýnka – připravila jako další ze svých domácích receptur Alena. Zalistovala ve “Zlaté úsporné kuchařce” a podle doporučení Anuše Kejřové podávala i ona s bramborovým salátem. Recept na dává Alena k dobru. Díky Aleně a všem ostatním, že se zapojili (zapojí?) do soutěže […]

Maso

Králík z Normandie

21 komentářů

  Normandská kuchyně je kuchyně tří velkých “C” – Calvados, Cidre, Camembert. Nejvýrazněji je zastoupeno maso drůbeží a králičí, proto jsem vybrala “králíka po normandsku” – tedy recept, do kterého zapojíme rovnou všechny hlavní atraktivity krásného kusu Francie, zvaného Normandie (jablka, jablečné víno, jablečnou pálenku, smetanu, máslo a lahodné maso králičí), […]