Medový koláč z žitné mouky, s vůní pěti koření, neloupanými sekanými mandlemi a se šibalskou (víc než) kapkou rumu asi málokoho nepotěší. V pátek ho upekla na sobotní snídani Hanka a rozšířila rubriku vaření podle tradičních českých kuchařských knih o další zajímavou dobrotu. Medový koláč podle stoletého receptu. Recept provoní rubriku V kuchyni s Anuší […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…