Vůně jablek je mocná čarodějka. Tahle nepečená jablková dobrota je od Madly a když si ji upečete v zimě, bude vám připomínat léto. Recept na tuhle bábovku je mimořádný i tím, že nese číslo 100. Díky všem, co svým nápadem již přispěli. A také těm, kteří ještě rubriku obohatí 🙂 […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…