S velkou chutí Vám představuji “Olivovou bábovku” od autorek kuchařských knih Olivová (nejen) kuchařka a Mořská kuchařka. Kdo jiný by měl upéct olivovou bábovku, když né ony? Neexistuje nic, co by před nimi olivový olej dokázal zatajit. Základem pro tento experiment v bábovkové formě se stal proslavený olivový chlebíček, který […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…