Citrus grandis, největší citrusový plod – Pomelo, se poslední dobou stal hitem mezi ovocem, ale v zemi jeho původu si s ním troufají provádět daleko víc. Smažená slupka pomela prý chutná jako kantonské falešné kuřátko. Jak asi může chutnat hořká slupka, kterou bez rozmyslu házíme do koše s kuchyňským odpadem?. […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…