Pitný řežim je třeba přizpůsobit věku, prostředí, fyzické aktivitě, ale i ročnímu období. Zatímco v létě žízeň pociťujeme velmi zřetelně a nutkavě, v chladném období se pocit žízně tak často nedostavuje a můžeme ho i přehlédnout. Potom se nesmíme divit, že z dehydratace organismu se dostavuje celková únava těla. Chybí […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…