Domů » sladkovodní ryby

Štítek: sladkovodní ryby

Ryby

Pstruh na másle a česká vynikající pověst pstruhové líhně

32 komentářů

Velké plus této unikátní ryby je její  poměrně snadná dostupnost v čerstvém stavu, nekomplikovaná příprava a chutné jemné maso. Pstruh je noblesní ryba a když si mám vybrat, vítězí úprava na másle. K jeho úpravě není potřeba žádných speciálních receptur. Ta nejjednodušší je vlastně ta nejlepší. Chuť jemné ryby zbytečně neničíme přemírou […]

Ryby

Pstruh na tymiánu bez pánvičky a bez čepice

0 komentářů

Máte chuť na pstruha? Já tu chuť dostala 😉 Obešla jsem se bez pánvičky i bez čepice. Jestli si myslíte, že udělat najednou třeba 10 pstruhů je docela velká frajeřina, tak klidně svolejte rodinu nebo partičku kamarádů a pusťte se do díla. Na téhle úpravě se vážně nedá nic zkazit a […]