Pokud ulítáváte na čokoládě Studentská pečeť, je tu tento nápad pro vás 🙂 Vymyslela Madla a takhle jednoduše ho můžete zrealizovat. Za inspirací těchto báboviček stála známá čokoláda s buráky, rozinkami a citrónovým želé. Jelikož zmíněné želé nemám příliš v oblibě (a z čokolády ho vždy vyďobávám), nenajdete jej ani v rozpisu ingrediencí. Stejně […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…