Může souviset přímo či nepřímo takový malý extravagantní šperk s restaurační kulturou? Může! Mám pro vás hádanku. K čemu tato malá drobnost může být dobrá? Jako malá nápověda je tu indicie, že do restaurace si ho určitě vezmu. K čemu mi tam asi bude? Na to určitě někdo z vás brzy […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…