Bábovka s cibulí a octem. Odpůrce sladkého pečení je tímto receptem poctěn 🙂 Tlačenku do bábovkové formy natlačila Lenka a zase se jí to povedlo 🙂 Oceňuji, jak Lenčinou kuchyní procházejí bábovkové exempláře různých chutí. Sladké, slané, masové, vegetariánské, … 🙂 Bábovka – tlačenka Ingredience: 1 kg vepřového plecka 1 vepřové […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…