Na návštěvě v hospůdce U Štěpána i drsný šéf roztaje a uvěří v Boha. Navštívil hospody, kam stačilo strčit nos a člověk by nejraději vzal „roha.“ Viděl všechny pekelné hříchy českých restauračních kuchyní a s ďábelským úsměvem ve tváři hříšníkům a hříšnicím ani za jejich andělský úsměv nic neodpustil. Stačilo však přijet do […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…