Borůvkovec není žádný obyčejný koláč, ale opravdové tmavomodré nebe rozprostřené na jazyku. Aby borůvky nenudily, upečte si borůvkovec podle borovanského receptu. K receptu jsem přišla rovnou na Borůvkobraní v Borovanech a jsem v podezření, že jeho chuť bude mimořádná. Těsto: 300 g hladké mouky 200 g tuku (másla nebo Hery) 130 […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…