Podzim hýří teplými barvami a nejlepší na zahřátí je čaj s rumem a bábovka. Třeba s citrónem a hruškami. Bábovka je nehynoucí téma, proto ráda přidávám tento příspěvek (pod číslem 94) od Madly. Že to Madlu v kuchyni baví jsem si všimla už dávno, proto mám radost, že mohu představit […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…