Štítek „hlíva ústřičná“

3. října 2011 v 0.49, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Vaše houbové superrecepty, Z Vaší domácí kuchyněPočet komentářů: 5

Jamur santan – houby v kokosovém mléce z Indonésie

  Jamur santan je vegetariánský voňavý pokrm ze superzdravé hlívy ústřičné. V Indonesii, odkud pokrm pochází, ho připravují s kokosovým mlékem. Zajímavou recepturu do „houbové soutěže“ poslala Olga Pětivoká. Udělejte si chuť na něco méně tradičního. Pokud nemáte hlívu ústřičnou, můžete použít i žampióny.   Houbařská soutěž od léta až do podzimu měla již jedno předkolo vylosovaných […]

Celý příspěvek »

6. červnaec 2011 v 12.52, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Houby a lesní plody, Předkrmy a chuťovkyPočet komentářů: 12

Jak ušetřit za ústřice není předmětem tohoto receptu

Jak ušetřit za ústřice není předmětem tohoto receptu. Je to spíš óda na hlívu ústřičnou, která podpořená chutí pravé ústřicové omáčky opravdu báječně chutná a má toho hodně co nabídnout. Když mám chuť na prima rychlý sendvič, řeším to třeba tak, že si koupím čerstvou hlívu ústřičnou a k ní vezmu ústřicovou omáčku a nejlépe nějakou dobrou […]

Celý příspěvek »

3. ledna 2010 v 2.07, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Vaše houbové superreceptyČtyři komentáře

To není houbový gulášek, ale hlívový paprikáš

Paprikáš může být bez masa, ale nikdy ho neuvaříte bez dobré papriky. Plný hrnec exkluzivního paprikáše s ultrazdravou hlívou ústřičnou vyléčí každý žaludek. Recept dorazil od Katinky ze sousedního Slovenska. Tam mají k paprikáši a dobré paprice o kousek blíž než my. Vařit s hlívou ústřičnou můžeme téměř celoročně. Dokonce se můžete pokusit o její […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá domácí kuchyně dobrá kuchyně domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně italské speciality Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče kotlík koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny Marcella Hazan maso Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečeně pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka