Štítek „kotlík“

31. října 2012 v 2.23, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyDva komentáře

Pikantní dýňový kotlík

  Podzimní soutěž 2012          Pikantní dýňový kotlík – soutěžní recept č. 10, autorka receptu: Helena Baker  http://www.bakerwine.cz/ – http://www.gustibus.cz/ Recept od paní Heleny Baker, která se zabývá autorskou, překladatelskou, lektorskou a publicistickou činností s eno-gastronomickým zaměřením, je plný voňavého koření. Autorčin kladný vztah k vínu dal vzniknout krásné kuchařské knize s názvem Kohout na víně. Je to […]

Celý příspěvek »

20. ledna 2009 v 2.23, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Rande s gurmánkouDva komentáře

Maďarsko na sněhu – třetí chod

  Maďarské řeky oplývaly hojností ryb. Není se čemu divit, že tato kuchyně se pyšní slavnými recepty, kterým sladkovodní ryby dominují. Domácí rybí polévka „Halaszlé vegyes halból / rybí polévka z různých druhů ryb“ se stala hitem večera. Byla to asi ta nejluxusnější polévka, jakou si umíte představit. Kapr, sumec, líni, štika, candát a pořádná […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá kuchyně Dominikánská republika domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika gril grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jihočeská kuchyně jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny mandle Marcella Hazan maso masopust Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka