Štítek „římský hrnec“

24. března 2011 v 17.38, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Maso, drůbež, zvěřina, Vejce, VelikonocePočet komentářů: 13

Pečené kuře bez tajemství

Pohledné vypečené kuře vykukuje z každého magazínu o vaření od doby, co nás krásně provokují barevné fotografie. Vždycky je dokonale zlaté, s křupavou kůrčičkou, krásně nadívané a úhledně posazené na podnosu. Kuře jako ze žurnálu! Moje pečené kuře „bez tajemství“ je na každý pád jiné. Ale ta jeho chuť (?) … to se nedá slovy vypovědět, ale  mlsný jazyk […]

Celý příspěvek »

6. ledna 2010 v 2.33, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Maso, drůbež, zvěřinaPočet komentářů: 46

Dokonale pečená římská kotleta

      Malá římská improvizace, která by se bez starého římského hrnce nekonala. Kotlety byly víc než dokonalé, protože na tenhle hrnec je vždycky absolutní spoleh.  Dokonale pečené římské kotlety pro 4 osoby potřebujeme:      4 vepřové kotletky s kostí mořská sůl čerstvě mletý pepř 12 menších brambor (nejlépe pevná salátová odrůda A) janovské pesto […]

Celý příspěvek »

27. ledna 2009 v 20.21, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Maso, drůbež, zvěřinaPočet komentářů: 32

Jarní kuřátko v římském hrnci

Rozhodneme-li se pro vaření v římském hrnci, musíme nádobu i s poklicí na několik hodin před samotnou přípravou namočit do studené vody. Kdo přednosti římského hrnce zná, tomu to říkat nemusím. Kdo s římským hrncem teprve kamarádit začíná, tak toho by mohlo zajímat něco víc o tomto starém způsobu pečení. Na konci článku najde pár […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá domácí kuchyně dobrá kuchyně domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně italské speciality Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče kotlík koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny Marcella Hazan maso Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečeně pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka