Štítek „salát“

15. červnaec 2011 v 9.15, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Vášnivě dobré jídlo - soutěž, Z Vaší domácí kuchyněJeden komentář

Bazalkový bramborovo-cuketový salát

Letní soutěž o jídle plném vášně a o vášni pro jídlo   Další letní nápad do soutěže poslala Olga Pavlatová. Její tip je bramborový salát s cuketou a bazalkou, ideální a zdravé osvěžení na horké letní večery. Milá Šárko, původně jsem měla v hlavě docela jiný recept do letní soutěže, ale vzhledem k panujícím vedrům […]

Celý příspěvek »

3. března 2009 v 17.40, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Gastrozajímavosti, Předkrmy a chuťovky, Salátové variace, Světové speciality, Zahrada a bylinky, ZeleninaPočet komentářů: 8

Waldorf salát

    Protože se blíží jaro, je dobré oprášit nějaký zaručený afrodiziakální pokrm. Tady je jeden, který patří k těm nejslavnějším a určitě na něj všechny suroviny máte doma. Tradiční recepturu jsem si upravila na chutnou karamelizovanou verzi.   Sláva tohoto salátu se váže k New Yorku. Poprvé ho připravil roku 1893 Oscar Tschirk, vrchní číšník […]

Celý příspěvek »

24. února 2009 v 13.26, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Gastrozajímavosti, Salátové variace, ZeleninaPočet komentářů: 10

Recept na miláčkův salát

   Napadlo vás někdy, že na sv. Valentýna se sázel polníček, tzv. miláčkův salát? Právě s tímto salátem se na pultech můžeme setkat docela často. Mám úžasný recept, jak si na něm pochutnat. Zkuste ho naservírovat tak, jak to mají rádi ve Švýcarsku. Říkají mu „Nüsslisalat“ a nejraději ho mají s opečenými kostičkami voňavého špeku […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá domácí kuchyně dobrá kuchyně domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně italské speciality Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče kotlík koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny Marcella Hazan maso Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečeně pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka