Štítek „soutěž“

6. prosince 2017 v 4.08, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Čtenářská soutěž, Dominikánská republika, Drinky a nápojePočet komentářů: 8

Vánoční SOUTĚŽ s Café Santo Domingo je ukončena

Pokud máte s kávou přátelský vztah a chcete ochutnat a dozvědět se něco nového, určitě se zastavte na stránkách Café Santo Domingo. Jestli máte soutěživého ducha, bude se Vám to hodit. Je tu vánoční soutěž a s ní otázka.  Jak zní název odrůdy zrnkové kávy, kterou firma dováží do ČR? Správná odpověď je BARAHONA Soutěžní odpovědi […]

Celý příspěvek »

20. února 2014 v 14.48, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Čtenářská soutěž, KUCHAŘKY a jiné knihy (recenzePočet komentářů: 62

Soutěž o 3 knihy s KNIHCENTRUM.cz

SOUTĚŽ S KNIHCENTRUM.cz o pěkné knihy Hledejte na stránkách KNIHCENTRUM.cz níže uvedené gastronomické tituly a zodpovězte tři následující otázky. http://knihcentrum.cz SOUTĚŽNÍ OTÁZKY 1. Nad jakou hodnotu objednávky máte u KNIHCENTRUM.cz poštovné zdarma? 2. V kterém roce byla kniha HVĚZDY KUCHYNĚ – top 10 šéfkuchařů Česka vydána? 3. Jak se jmenuje autorka této knihy?   Vyhrává 1., 15. […]

Celý příspěvek »

23. listopadu 2012 v 1.33, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyTři komentáře

Ukončení soutěže o titanový nůž

Mám milou povinnost oznámit ukončení soutěže, vyhlásit vítěze a poděkovat všem za účast v nabroušené soutěži, kde se sešla parádní řádka pikantních receptur. Podzimní soutěž 2012 byla pořádána ve spolupráci s panem Petrem Bartoňem, zástupcem společnosti Titanové pánve.cz , který rozhodl o hlavním výherci a věnoval praktickou cenu, titanový nůž. Značkový sortiment za skvělé ceny si můžete […]

Celý příspěvek »

11. listopadu 2012 v 20.54, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyZatím žádný komentář

Dušená hovězí líčka se žampióny, chilli a tymiánem

Podzimní soutěž 2012         SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, během příštího týdne bude rozhodnuto o vítězném receptu. O všem budu informovat. Držím palce všem zúčastněným, kteří se do malého klání pustili a zaslali opravdu báječné recepty, ze kterých nebude lehké vybírat :-) Dušená hovězí líčka se žampióny, chilli a tymiánem – soutěžní recept č. 18, autor receptu: Pepa – http://www.pepato.eu/   […]

Celý příspěvek »

8. listopadu 2012 v 3.02, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyPočet komentářů: 6

Coq au Vin poněkud jinak aneb kuře na víně East Meets West

Podzimní soutěž 2012          Coq au Vin poněkud jinak aneb kuře na víně East Meets West – soutěžní recept č. 17, autorka receptu: Helena Baker    http://www.bakerwine.cz/ – http://www.gustibus.cz/   Kuřecí maso u nás nefiguruje příliš často na jídelníčku (pokud zrovna kuřata nepocházejí z chovu od našich známých), ale dnes náhodou v místním obchodě měli jedno (ano, pouze jedno) vodňanské […]

Celý příspěvek »

8. listopadu 2012 v 2.48, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyTři komentáře

Vegetariánské chilli con carne s hřebíčkovou rýží

Podzimní soutěž 2012          Vegetariánské chilli con carne s hřebíčkovou rýží – soutěžní recept č. 16, autorka receptu:  Zuzka Schreiberová alias slečna KosherStyle   www.facebook.com/kosherstyle   Ráda bych se pochlubila svým vegetariánským chilli con „carne“, vlastně chilli noc soya :-) I když jsem normálně „masožravec“, tak se mi několikrát stalo, že jsem musela pohostit velké množství lidí […]

Celý příspěvek »

8. listopadu 2012 v 2.23, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyZatím žádný komentář

Ohnivý krůtí steak na fazolích a čerstvé zelenině

Podzimní soutěž 2012          Ohnivý krůtí steak na fazolích a čerstvé zelenině – soutěžní recept č. 15, autor receptu: Jiří Urbášek, http://www.facebook.com/jirkuvjidelnicek Ohnivý krůtí steak na fazolích a čerstvé zelenině Na jednu porci budete potřebovat: 200 g krůtích prsou 100 g červených fazolí (domácích nebo z plechovky) 1/2 červené papriky salátovou okurku olivový olej rozmarýn pórek chilli […]

Celý příspěvek »

8. listopadu 2012 v 2.03, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyDva komentáře

Hokkaidó v tortille

Podzimní soutěž 2012          Hokkaidó v tortille – soutěžní recept č. 14, autorka receptu: Jaroslava Oumarová http://mlsoty1.sweb.cz/ Hokkaido v tortille: Suroviny: 1 balení tortill rajčata čerstvá paprika salát Náplň: 1/2 dýně Hokkaido (asi 500 g) oblíbená směs kořeníí – dala jsem Chilli con Carne sójová omáčka 1 chilli paprička olej Dresink: zakysaná smetana s česnekem Postup: Dýni nakrájíme […]

Celý příspěvek »

8. listopadu 2012 v 1.55, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyZatím žádný komentář

Dračí tlamy

Podzimní soutěž 2012          Dračí tlamy – soutěžní recept č. 13, autorka receptu: Jaroslava Oumarová http://mlsoty1.sweb.cz/ Dračí tlamy: Suroviny: 4 kuřecí prsa 4 plátky šunky 4 delší červené feferonky 3 vejce trochu strouhaného sýra sůl pepř 100 g Nivy olej lžíce másla olivy s papričkou na ozdobu Postup: Z rozšlehaných vajec a strouhaného sýra upečeme 4 malé […]

Celý příspěvek »

1. listopadu 2012 v 13.08, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyPočet komentářů: 7

Tak trochu jiný „guláš“

Podzimní soutěž 2012          Tak trochu jiný „guláš“ – soutěžní recept č. 11, autorka receptu: Helena Baker    http://www.bakerwine.cz/ – http://www.gustibus.cz/ Rodina Baker žila dlouhá léta v indickém státě Assam a tak není divu, že na našem domácím jídelníčku často figurují pokrmy souhrnně zvané v angličtině „curry“ (česky karí).  Ovšem nutno podotknout, že každý takový pokrm vyžaduje svá specifická koření […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá kuchyně Dominikánská republika domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jihočeská kuchyně jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny mandle Marcella Hazan maso masopust Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka