Šlehačková bábovka od Hanky Bednářové může být 100x jiná. Bábovka je to téměř filmová, pokaždé s ní můžete rozehrát jiný příběh 🙂 ½ l polohrubé výběrové mouky ¼ l jemného krystalového cukru 3 vejce ¼ l smetany na šlehání ½ balíčku prášku do pečiva rozinky Žloutky utřeme s cukrem do […]
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce. Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života…