Štítek „maso“

11. ledna 2015 v 1.51, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Maso, drůbež, zvěřina, ROK V KUCHYNITři komentáře

Hovězí líčka na černém pivu

Dušená líčka nemusíme připravovat jen po francouzském způsobu a dusit je na červeném víně. Můžeme zůstat věrni českému pivu. . Na čem si pochutnat v lednu? . ROK V KUCHYNI, to jsou moje zastaveníčka s domácími recepty, které se staly součástí stolních kalendářů. Mám z čeho vybírat, neboť je pro své čtenáře pravidelně chystám již […]

Celý příspěvek »

23. října 2012 v 10.13, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyPočet komentářů: 7

Baq Ti Xcacau

   Podzimní soutěž 2012        Baq Ti Xcacau – soutěžní recept č. 9, autorka receptu: Marie Tomšů www.toffo.blog.cz  recept nás naučí úpravu masa v čokoládě podle mexických tradic     Můj nabroušený recept jsem uvařila teprvé podruhé. Připravovala jsem ho pokaždé v řádně nabroušené náladě a přiznám i  poťouchlou touhu šokovat. Baví mě posouvat  hranice chutí mých spolustolovníků směrem k novým, […]

Celý příspěvek »

5. října 2012 v 13.06, napsala Šárka Škachová • Rubrika: Soutěž - ostré a nabroušené receptyZatím žádný komentář

Pekelné dršťky – dršťky na pikantní způsob

Podzimní soutěž 2012  Pekelné dršťky – dršťky na pikantní způsob – soutěžní recept č. 3, autor receptu: Otto Plášek Pekelné dršťky – dršťky na pikantní způsob  Potřebujeme: 300g předvařených krájených hovězích drštěk 1 cibule, 2 mrkve, 1 rajče, petrželová nať, bobkový list 6 kuliček nového koření, papriková pasta ostrá, 1 chilli paprička zakysaná smetana, světlá instantní […]

Celý příspěvek »

9. prosince 2010 v 16.46, napsala Šárka Škachová • Rubrika: V kuchyni s Anuší Kejřovou (podle starých kuchařských knih vaříme poctivou českou klasiku), Z Vaší domácí kuchyněPočet komentářů: 7

Roštěnky na divoko dle Anuše Kejřové

  Miluji jídlo! .. dobré jídlo. Rád vybírám ingredience pro jeho přípravu, pročítám kuchařky a časopisy, které nepostrádají šmrnc, zajímám se o původní receptury, na cestách neopomenu ochutmat místní speciality, s potěšením navštěvuji restaurace,.. Tím vším se inspiruji, vychutnávám si to, z toho všeho vařím, a snažím se, aby mé výtvory, a suroviny v nich […]

Celý příspěvek »

23. ledna 2010 v 9.45, napsala Šárka Škachová • Rubrika: V kuchyni s Anuší Kejřovou (podle starých kuchařských knih vaříme poctivou českou klasiku)Jeden komentář

Zajíc à la Marseille podle Anuše Kejřové

  no strings attached dvd download Druhým pokusným králíkem se stal zajíc! Zajíc à la Marseille je další recept, do kterého se pustila Hanka a já ho mohu zde s velkou chutí představit. Noblesní receptura Anuše Kejřové káže vylepšit špikovaného zajíce nejen tradiční slaninou, ale přidává sardelky a červené víno. Doporučuje takto připraveného zajíce nechat […]

Celý příspěvek »

Seznam článků

Použité štítky

Tento mrak 200 nejpoužívanějších štítků by vám mohl pomoct najít, co hledáte.

ananas Anuše Kejřová Babiččina zahrada babiččino cukroví Basilej bazalka benátky beránek borůvky Brambory Brusinky brynza bublanina bylinky bábovka cestování chilli Chorvatsko chřest cuketa cukroví cukrárna degustace dezert dezerty dobrá domácí kuchyně dobrá kuchyně domácí kuchyně domácí pečení domácí pečivo domácí vaření dort dovolená drinky dušené maso dýně foie gras Francie francouzská kuchyně gastroturistika grilování guláš halloween hlíva ústřičná hokkaidó houbaření houby Houby a lesní plody hovězí maso hrušky husí játra hříbky Indie italská kuchyně italské speciality Itálie jablka jablko jahody jak se peče perník jaro jižní čechy jídlo kapr keramika kniha kokos kokosové mléko koláč koláče kotlík koření kuchařka kuchařská kniha kuře kuřecí maso káva La Veranda listové těsto láska léto maliny Marcella Hazan maso Maďarsko maďarská kuchyně maďarské speciality med medvědí tlapky meruňky mleté maso moučník moučníky moře mořská kuchařka mák nakladatelství motto noky nádivka nápoje olivový olej olivy omeleta omáčka Omáčky, marinády, pikantérie ostré a pikantní jídlo ovoce ořechy oříšky papriky perník perníková chaloupka perníkové recepty a rady perníky perníkáři perníčky pesto pečené kuře pečení pečení ve formě pečeně pečivo PF pikantní recepty pizza polévka polévková mísa pracny pudink Přidat nový štítek rajská omáčka rajčata recenze rizoto Rožmberk rybník ryby rybí recepty rýže salát seminář semlbába Silvestr skořice sladkosti sladké pečení slaná bábovka slané pečení slané pečivo slané pohoštění slaný koláč snadné recepty soutěž staročeská kuchyně staročeské recepty staročeské tradice staročeské vánoce staročeské zvyky a tradice staročeský recept sýr titanové nádobí tlačenka Toskánsko tradice tradiční recepty tvaroh tymián těstoviny třešně vaření vegetariánské recepty vejce Velikonoce velikonoční pečivo vepřové hody vepřové maso vánoce vánoční cukroví vánoční pečení vánoční pečivo vášeň víno výlov zabijačka zabíječka zahrada zavařování Zelenina Zlatá úsporná kuchařka česká kuchyně čokoláda římský hrnec šneci špargl špenát švestková povidla švestky švýcarsko šéfkuchař Radek David žemlovka