Publicistika a zajímavosti

Pojďte s Katkou do Betléma

5 komentářů

pernik od Katky

Krásný perníkový betlém je posledním soutěžním příspěvkem v perníkové rubrice a je i nejkrásnějším symbolem přicházejících vánočních svátků. Tak pojďte s Katkou do Betléma … a můžete si cestou zazpívat.

Katka si již vzala čas a do perníkové rubriky zaslala příspěvek – Perníková romance “O čekání na sníh” – a slíbila, že když vyšetří trochu času, ještě nějaký perníkový příspěvek pošle. Sníh je tu a Katky pěkný perníkový Betlém dorazil ještě dnes. K tomu pár milých slov.

Milá Šárko,

moc Vás zdravím a navazuji na svůj předchozí slib, že Vám pošlu ještě další příspěvky do soutěže – bohužel jsem se ale dostala v posledních dnech do takového pracovního vytížení, že opravdu není v mých silách si v klidu sednout k počítači a sepsat nějaké to pohodové povídání, tak jak bych chtěla. Moc mě to mrzí, ale pokud byste měla zájem, ráda bych do perníkové rubriky přispěla i mimo soutěž – mám ještě v záloze recepty a nápady, o které bych se ráda podělila s ostatními, takže určitě je ráda sepíšu a zašlu až dodatečně, až se u mně situace trochu zklidní – koneckonců, perníčky se mohou péci celý rok, takže se to může hodit i mimo vánoční čas.

Přikládám alespoň ještě fotografii perníkového betléma, který jsem pekla nedávno, pro případ, že byste ji mohla ještě zařadit do soutěže…

Moc Vás zdravím a přeji Vám krásné, voňavé a zasněžené vánoce, pokud možno i s vůní perníku…
Katka Česalová

 

koledy

5 Komentářů

  1. Tohle vypadá jako jasný vítěz 🙂 Před Katkou smekám a všem přeji krásné a pohodové svátky 🙂

  2. Kouzelný betlém, moc hezké jsou jednoduché linie postav. Ovečky jsou dojemné, těm bych uvěřila, že je jim na sněhu zima.

  3. Pohádka! Krásné zakončení voňavé perníčkové soutěže. Všechny šikovné perníkářky mají můj obdiv. Nezávidím odborné porotě rozhodování, kdo vyhrál!

  4. Nádherný betlém dotváří stylovou tečku za voňavou perníkovou soutěží. Takovou krásu je škoda jíst. Betlém na mě působí něžně, je takový půvabně starosvětský, přesně takový, jaké by Vánoce měly být.

Přidal komentář