Publicistika a zajímavosti

Perníčky svěřuji do ruky první porotkyni Pavlíně

0 komentářů

pernicky P

 

Je jasné, že vybrat vítěze bude dost zapeklitá disciplína. Proto jsem si vzala na pomoc několik přátel, abych tu s tou zodpovědností nebyla sama. Přihlédnu s radostí ke všem postřehům porotců s největší možnou objektivitou. Sám o sobě fakt, že vyhrát mohou jen tři příspěvky, je velmi neobjektivní 🙁 Chci pogratulovat všem, kteří se zapojili. Moc se vám ty perníčky povedly a každá cenná rada má cenu zlata! Díky VŠEM 😉 Díky Pavlíno za tvé porotcování!

Co si o tom myslí Pavlína?

Když mne Šárka požádala, abych přijala funkci porotkyně v její perníkové soutěži, věděla jsem hned, že to vůbec nebude jednoduché. A měla jsem pravdu. Všechny perníčky, které jste ve svých soutěžních příspěvcích zaslaly, jsou naprosto báječné. Některé precizní a ve své dokonalosti již zcela profesionální,  jiné spíše rustikální a domácké. Všechny mají své kouzlo.

Přistupuji tedy k hodnocení:

Na třetí místo zařazuji příspěvek od Daniely. Její přímo pohádkové perníčky mají své kouzlo a tak okouzlily i mne.

Druhé místo přisuzuji Jitce a její stovce laskavých perníčků

. Tohle se mi totiž vybaví, když slovo „perníček“ slyším.

A konečně mnou navržená vítězka: Pro mne naprosto jednoznačně zvítězil příspěvek Katky o Čekání na sníh. Jakmile jsem ho uviděla, začal na mne v tu chvíli dýchat advent z plných plic. Katčin dopis nás krásně uvedl do času vánočního, který voní perníkem. A navíc precizní návod na výrobu perníčků může být velkým přínosem pro ty, kteří nemají s pečením mnoho zkušeností.

Měla jsem vybrat pouze tři příspěvky, ale ráda bych se ještě zmínila o tom, co se mi také moc líbí a to jsou vánoční . Vím, že pro Danu je pečení perníčků všech možných podob hračkou, ale pro mne je to nádhera.

 

Přeji vám všem hezké Vánoce

 Pavlína

Děkuji Pavlíně za její zodpovědnou porotcovskou práci a vynasnažím se v konečném hodnocení přihlédnout k těmto kandidátům na výhru.

Přidal komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*