Publicistika a zajímavosti

Pečicí trouba, dobrý přítel člověka

4 komentářů

Jaké jsou vaše preference při pořizování a užívání pečicí trouby? Kladete větší důraz na cenu, snadnou obsluhu, uživatelský komfort nebo je rozhodujícím faktorem design. Než pořídíme novou troubu, je třeba všechno důkladně zvážit. Trouba je nejlepší přítel kuchaře a chlouba interiéru kuchyně.

 logo firma Fagor

Fagor rozdává dárky

Společnost Fagor na českém trhu působí již od roku 1994 a umí snadno vybavit celou domácnost. Šíře sortimentu je velmi pestá a bohatá, proto možná právě vy máte nějaký ze spotřebičů ve své každodenní blízkosti. V těchto dnech společnost spustila pro návštěvníky webových stránek nový projekt. V dotazníku zodpovíte několik otázek týkajících se vašich preferencí ohledně pečicích trub a když to stihnete do 30. dubna 2011, máte šanci získat ve slosování jednu ze tří cen – vyhrát sadu nerezového nádobí MOMA. Slosování proběhne 5. května 2011 a jména výherců budou uveřejněna na stránkách společnosti.

sada nádobí - nerezové hrnce

Nádobí MOMA je vyrobeno z nerezové ocele a je opatřeno skleněnou poklicí. Jednotlivé hrnce mají průměr 24, 20 a 14 centimetrů.  Inovativní nádobí se dá použít na všechny typy varných desek a dodá vaší kuchyni styl.

Máte li chuť, věnujte pár minut krátkému dotazníku – www.fagor.com/cz

Jaká trouba bydlí s vámi doma a co na ní máte nejraději?

Rady/Testy/Průvodce spotřebitele – Jak vybrat troubu?

4 Komentářů

  1. U nás doma bydlí Fagorka 5H-830 X a šlape skvěle. Máme ji zatím třetím rokem, ale jsem moc spokojená. Původně jsem měla jiné plány, ale svou roli sehrála i pořizovací cena.

  2. Fagor u nás zvítězil asi před 11ti lety, tenkrát jsme natrefili na nějakou zaváděcí akci a tak jsme za velmi výhodnou cenu koupili vestavnou troubu i se sklokeramickou deskou. Nemůžu si stěžovat, celé roky poctivě peče, jen jsme teď kupovali nové těsnění do dvířek. Ale za ty roky na to má nárok!!! A protože byla spokojenost, při budování nové kuchyně k troubě přibyla ještě myčka a digestoř stejné značky. I tady byla spokojenost, jen ta myčka odešla po 6ti letech – špatná elektronika a tak jsme teď značku změnili. Ale to mohla být jen náhoda, celkově jsem byla s Fagorem spokojená.

  3. Katty:

    Dobrá trouba je tepající srdce každé kuchyně 🙂

  4. HaF:

    Když jsme pořídili dům na jihu Čech, museli jsme se chvilku obejít bez trouby. V té době jsem si nostalgicky zavzpomínala na remosku a pořídila si její sestru, Bravosku 🙂 Naštěstí to přechodné období nutných úprav netrvalo tak dlouho a brzy se do kuchyně zabudovala pořádná elektrická trouba. I když to není zrovna značka Fagor, jsem se svým Siemensem již 10 let naprosto spokojená a doufám, že ještě dlouho budu. Zatím bych ji neměnila, protože je to taková nadčasová záležitost. Hřeje, chladí, peče, griluje, časuje a dá se programovat i podle váhy suroviny atd. Moje mamina má již pár let troubu zn. Fagor a všechno co v ní připraví je prostě úžasné a dokonalé. Trouby od Fagoru umí 🙂

Přidal komentář