Publicistika a zajímavosti

Kalendáře na rok 2014 už jsou tu

8 komentářů

"Kalendář Rande s gurmánkou 2014 - České tradiční recepty" 

Kalendáře na rok 2014 pod názvem České tradiční recepty už jsou tu. Objednat si můžete prostřednictvím objednávkového formuláře umístěném v pravém rohu tohoto webu. Stačí kliknout na odkaz pod obálkou knihy Rande s gurmánkou a do poznámky připsat počet kusů, o který máte zájem. Cena kalendáře i letos zůstává stejná, tj. 51,00 Kč vč. DPH za 1 ks.

Co v letošním kalendáři najdete?

Každoročně připravuji recepty tak, aby většina surovin byla běžně dostupná a proto zařazuji z velké většiny recepty tradiční. I přes tento fakt vždy přidám několik pokrmů, které na našich stolech téměř zdomácněly. Proto mezi tradičními českými recepty najdete i návod na přípravu francouzského jablečného koláče sester Tatinových nebo slaný quiche, hustý boršč z červené řepy a tří druhů masa, pestrou zeleninovou polévku Minestrone, která se vaří s menšími obměnami po celé Itálii a k tomu ještě několik dalších receptů od našich evropských sousedů.

Snad si každý vybere podle svého gusta 🙂

ČESKÉ TRADIČNÍ RECEPTY 2014 – Staré tradiční recepty dokáží do našich dnů vnést trochu radosti z nalezení něčeho známého, co nám rozproudí v hlavé pěkné vzpomínky na minulost. V nových receptech je zase ukryta malá špetka potěšení z nového poznání. Snažila jsem se namíchat od obojího trochu, ale českým tradičním receptům tu opět zůstávám věrna tou největší měrou.  

Prostřednictvím nového kalendáře bych Vám chtěla popřát zase jeden nový a báječný rok a také poděkovat za Vaši přízeň.

Šárka Škachová

www.gurmanka.czwww.dolcevita.blog.cz

 

 

8 Komentářů

  1. Báječná zpráva! Hned si jich kupku objednám, návštěva z Austrálie si je hned vezme s sebou. Tvoje recepty jsou u protinožců náramně populární, tamější dámy se totiž nad českými jídly úplně rozplývají a nad tvými zvláště.

  2. Helli:

    Ahoj Helli 🙂 Dorazila mi zatím první várka z tisku, ale v objednávkách už mám spoustu čekatelů na kalendáře, kterým ta zpráva snad udělala radost.

    P.S.
    Spolu se domluvíme po emailu a kalendáře ti moc ráda pošlu. U protinožců se na plotně bude česká kuchyně tvářit hodně exoticky, ale každého našince určitě potěší vzpomínka na staré známé chutě 🙂

  3. Ahoj Šárko, mám dotaz, kde se dá v Praze Tvůj kalendář koupit přímo v nějaké knize nebo jinde? Zdraví Jirka.

  4. Ahoj Jirko, měl by být k mání v Neoluxoru a též v papírenských a dárkových prodejnách. Distribuci v tomto případě nezajišťuji já, ale dotáži se a podám přesnější info. Zdravím, Šárka 😉

  5. Už na ně netrpělivě čekám – připravit i pro mě, prosím:-) jednu objednávku, už brzy si ji vyzvednu.

  6. Pěkné fotografie v kalendáři. Hnedka mám hlad. 🙂 Není nad kalendář, ve kterém je radost otáčet stránky.

Přidal komentář