Drinky a nápoje

S dobrým čajem, kávou a horkou čokoládou nebude žádná zima dost dlouhá

5 komentářů

"příprava dobrého čaje" 

Čaje pro kouzlo podzimních večerů

Nevlídné a sychravé počasí podzimu nás přímo láká k posezení u teplého čaje či krásně vonící kávy. Pokud si chcete Váš čaj skutečně vychutnat anebo ochutnat některý z netradičních příchutí, potom určitě navštivte e-shop Oxalis.cz. Internetový obchod Oxalis.cz Vám nabízí výběr těch nejlahodnějších čajů nejen pro příjemné posezení s přáteli, ale též pro posílení Vašeho zdraví a imunity.

V e-shopu Oxalis.cz naleznete širokou paletu nejen klasických čajů jako např.:

 ale také nepříliš známé čaje s netradiční a zajímavou chutí, jako např.:

  • bílé čaje,
  • ajurvédské čaje,
  • lapacho čaje,
  • či čaje roiboos.

Čaje pro Vaše zdraví

Čaje z e-shopu Oxalis.cz Vám nejen zpříjemní podzimní a zimní večery, ale jsou také vhodné jako doplněk pro posílení imunity a pro doplnění minerálů pro výkonnost Vašeho těla.  Pokud hledáte přírodní prostředek pro upevnění Vašeho zdraví, potom rozhodně vyzkoušejte bylinné čaje či léčivé čaje z jižní Ameriky. Bylinné čaje i speciální čaje z Jižní Ameriky obsahují pouze přírodní produkty, jakými jsou např. heřmánek, aloe vera či šípek či produkty z kontinentu Jižní Ameriky.

Čaje pro domácí pohodu

V e-shopu Oxalis.cz si vybere skutečně každý přesně ten správný čaj dle své chuti i nálady. Kromě toho, v dárkovém balení krásně zabalený netradiční bílý čaj či nosu i chuti lahodící ovocné čaje, zelené čaje, černé či bylinné čaje jistě jako speciální dárek potěší každého člena rodiny či známého. A pokud nejste zrovna milovníci čajů, ať již klasických pytlíkových anebo sypaných, potom si můžete pochutnat na výborné tradiční i netradiční kávě.

Vyberte si z široké nabídky tradičních i speciálních čajů v e-shopu Oxalis.cz přesně ten, který Vám zpříjemní dlouhé podzimní a zimní večery.

Je mi potěšením navázat spolupráci s firmou Oxalis.cz a představit vám nejen velký čajový repertoár, ale i jiné zajímavé produkty, které rozhodně zpříjemní zimní čas nejen vám, ale i těm, kterým chcete nějakou lahůdku darovat. Gastronomické požitkáře tím určitě neurazíte. Osobně jsem se zakoukala do speciální řady káv – mikrolotů. které představují separátně zpracované malé množství kávových třešní té nejvyšší možné kvality. Pestrá  je i nabídka zimní kolekce čaje a kávy. Jestli vám chybí to správné čajové vybavení, poohlédněte se po bambusovém či nerezovém sítku nebo si opatřete pěkné kavárenské nádobíčko, aby váš obřad s chutným mokem byl dokonale stylový. S vůní ušlechtilých nápoů si můžete splnit sen. Ochutnat kávu jako ze sedmého nebe?  Pokud to vaše nebe má představu kávy s chutí a vůní belgických pralinek, Creme brulée nebo skořicových šneků, tak se váš sen změnil ve skutečnost 🙂 Zdejší nabídka pokryje opravdu rozmanité chutě. Kochat se budete i stylovými dózami na čaj i kávu. Nepřehlédněte interesantní nabídku čajového příslušenství, kde se můžete vybavit i originálním bambusovým sítkem. Mezi pochutinami objevíte širokou nabídku sladidel, od kandysového cukru na dřívku až po třtinový cukr z Mauritánie. Nechybí ani komprimáty ze zeleného čaje pro osvěžení dechu, průduškový sirup, želatinové bezové květy či sirup k posílení organismu. Dokonce je k mání i čajová pouť v dárkovém balení nebo svůdná nabídka čokolád. Oříšková horká čokoláda v dóze nechá zapomenout i na sebedelší tuhou zimu.

Tenhle obchůdek umí potěšit! …  Snad nabídka potěší i vás 😉 Dostali jste taky na něco chuť?

5 Komentářů

  1. Bingo! Tady bych si opravdu vybrala. Dopadá to tak, že nevím co si vybrat dřív a rozpočet je limitován. Do té aromatizované kávy jdu :o)

  2. Dobrý den,
    také jdu s chutí poděkovat za tip co k vánocům. Mě nadchla plechová dóza s horkou čokoládou a kvetoucí čaje. Voňavé obchůdky mám ráda. Sedím si doma a v pohodlí objednávám. Též děkuji za zásilku s knihami a kalendáři. Dnes dorazila a mám z ní velikou radost. Už jsem podle Vás, Šárko, vyzkoušela v průběhu pár let několik receptů a musím říct, že podle vašeho popisu se mi vždy zadařilo na velkou pochvalu. Jen mám pocit, že se chlubím cizím peřím. Recept na králíka po normandsku nebo kančí se šípkovou je mistrovský kus, ale naprostou fascinaci jsem zažila při článku o jihočeské zabijačce a výlovu jihočeských rybníků. V okolí Třeboně jsem měla babičku a tak vím o čem v tom článku hovoříte. Ono je to z něho snad i cítit. Přeji vám všechno dobré. Milena Žáková

  3. Dobrý den Soňo,
    taky jsem se nechala lapit. Bez kávy si svůj den neumím představit, proto jsem se do kávového sortimentu zakoukala a našla si tam pár favoritů, se kterými bych si mohla představit každodenní soužití 🙂

  4. Milena Žáková:
    Voňavé obchůdky jsou nejlepší 🙂 Vůně čaje, kávy, čokolády – toho se nejde nabažit. Děkuji za zprávu, že zásilka dorazila včas. O dobrém jídle se píše snadno, protože to člověka vtáhne do voňavé atmosféry. A když je u toho psaní ještě plná kuchyně autentické vůně, jde taková práce od ruky úplně sama :-))) Snad i příště vám nějaký můj recept či reportáž přijde vhod a navodí jen příjemné pocity a vzbudí chuť si zase něco nového vyzkoušet. Třeboň je krásná a celý ten zdejší kraj má naprosto jedinečnou atmosféru. Jižní Čechy jsou jen jedny! Mějte se hezky a díky za milou návštěvu zde i za povzbudivá slova 🙂 Šárka

  5. Já už během začátku podzimu začínám používat různé vitaminové doplňky stravy, ale také kladu větší důraz na přírodní zdroje zvýšení imunity – takže se snažím jíst co nejvíce ovoce, zeleniny. Dále třeba užívám topinamburový sirup od společnosti https://www.diatop.cz/ , který mi na imunitu doporučila kamarádka a skutečně funguje parádně 😉

Přidal komentář