Publicistika a zajímavosti

PF 2010

14 komentářů

PF 2010 

 PF 2010

Děkuji všem milým přátelům a čtenářům mého blogu za příjemnou a dobrou společnost!

Chtěla bych nám všem popřát dobrý a nezapomenutelný rok. Ať se k nám zdraví, štěstí, pohoda pevně připoutá a prožijeme rok plný úspěchů, příjemných setkání a drobných radostí, které nás příjemně zahřejí. Všechny dny je třeba důkladně a rozumně prohýřit ve společnosti těch, které máme nejraději.  S Vámi všemi jsem tu opravdu moc ráda a budu potěšena, když se budeme potkávat i v novém roce.

Se starým rokem se loučím veselým receptem na Silvestrovský kořalkový dort a připojuji můj oblíbený citát od B. Savarina, kde lze hledat radost, když už ji jinde nenacházíme 🙂

 Stolování přináší radost každému věku, každému stavu, každému kraji a v každém dni. Tato radost se může připojit ke všem ostatním radostem a zbude-li nám na konec ona jediná, oželíme všech ostatních.

Štastný a úspěšný Nový rok!

přeje Šárka

karo

Nedostali jste letos žádné PF, které by vás pobavilo? Tak tady jedno máte 🙂

14 Komentářů

  1. Šárko také Vám chci popřát krásný a úspěšný Nový rok 2010 a poděkovat za skvělé recepty a povídání, kterým nás zásobujete celý rok. Vaše blogy jsou již velmi známé, všude chválené a mnoho lidí se stejně jako já těší vždycky na to, co nového pro nás zase přichystáte na svých stránkách.
    Vaši knížku mám neustále po ruce a je jen málo receptů, které jsem ještě nevyzkoušela.

    Takže ještě jednou díky za ochotu a tu práci, kterou si s tím vším dáváte a krásného Silvestra. 🙂

  2. Taky bych se chtěla připojit s přáním všeho nejlepšího do nového roku. Jako mnoho ostatních jsem si oblíbila nejeden recept a doufám, že i v roce 2010 budou přibývat další.

  3. Milá Šárko, hodně tvůrčích sil do nového roku, ať se my, vděční čtenáři Tvých článků a ochutnávači bezvadných receptů, máme stále na co těšit. To je tak trochu sobecké přání, ale snad jsou v něm patrné stopy upřímnosti. Ať se stále ve všem daří! :o)

  4. Iveto, děkuji za milé novoroční přání a za všechny vyřčené komplimenty 🙂 Jsem ráda, že stránky o vaření slouží dobrému účelu a jsou zdrojem uspokojení. Díky za důvěru v mou knihu a recepty, které doporučuji. Příjemný a úspěšný nový rok! Šárka

  5. Naďo, děkuji za Vaše přání a za všechny milé návštěvy, na které jste si našla čas a přišla se podívat na můj web. Jsem ráda, že je tu tak skvělá společnost. I díky Vám!

    Přeji vám opravdu dobrý rok, který bude zdrojem radosti a pohody a budeme na něj jen v dobrém vzpomínat.
    Šárka

  6. Yvo, moc díky za tvé přání 🙂 S velkou chutí chodím na tvůj blog a tak sobě i všem ostatním přeji, ať máš dostatečnou zásobu času a inspirace, aby na tvých stránkách skvělé čtivo s naprosto senzačními fotografiemi přibývalo po celý dlouhý rok (a ještě mnohem déle). Když se něco dělá s láskou a chutí, je to na výsledku vidět. Jsi skvělá! Měj se v novém roce moc krásně a užívej si radosti ze všeho, co hodláš uskutečnit.

  7. Také přeji ještě jednou vše krásné do roku 2010, hlavně zdraví a pohodu. Ať se daří na všech frontách, ať jsou oba Tvé blogy stále tak voňavé a chutné! Je radost sem chodit.

  8. Pivli: Tebe vždy ráda vidím! Snad se letos podaří naplánovat nějakou skvělou akci v přímém přenosu a zase se sejdeme 🙂
    Ať se Ti všechno a všude daří a celým rokem vládne pohodička.

  9. Asi jsem neviděla optimističtější fotku, než jsou tyhle berušky, velmi povedené! Milá Šárko, přeji Ti hodně zdraví, vše nejlepší i pro všechny blízké kolem Tebe a budu se těšit brzy na shledanou!
    P.

  10. Milá Šárko, ráda bych se připojila k ostatním gratulantům a popřála Vám krásný a úspěšný nový rok, plný inspirace a nápadů (a tak trochu sobecky, jakožto vášnivá čtenářka Vašich receptů, Vám přeji i hodně nových voňavých článků pro Vaše i naše potěšení…). A při té příležitosti Vám chci taky MOC poděkovat za kouzelnou keramickou lampičku, kterou jsem od Vás dostala za výhru v perníkové soutěži – je prostě nádherná!! Moc Vás zdravím a těším se na Vaše další lahůdkové článečky, Katka

  11. Papaja:
    Díky za přání! Škoda že se nám nepovedl společný konec roku, ale není všem dnům konec 🙂 Určitě nějaké to setkání naplánujeme a jak nás znám, tak i uskutečníme :-))) Měj se krásně po celý letošní rok! Š.

  12. Katka:
    Milá Katko, jsem ráda, že keramika dorazila bez újmy na těle a bude sloužit pro příjemné chvilky šeřícího se dne 🙂 Bohužel jsem nestihla v tom spěchu mezi Vánoci a koncem roku balíčky úhledně načančat, ale věřím, že keramika od Dáši Wallerové vás potěšila. Sama mám doma několik kousků z její dílny a jsem s nimi výsostně spokojená. Moc díky za účast v perníčkové soutěži, bylo to od vás (i všech ostatních) velice milé. Přeji Vám pohodový celý rok a děkuji za přízeň mému blogu, které si opravdu velmi vážím.

    S pozdravem
    Šárka

  13. Opožděně zde také zanechávám přání úspěšného nového roku plného štěstí, zdraví, lásky a samozřejmě výborného jídla 🙂 Myslím, že za většinu z nás mohu poděkovat za Vaše výborné recepty a společně s ostatními se budu těšit na ty další 🙂

  14. gemini:
    Díky za milé přání a za důvěru v mé stránky a recepty 🙂 Snad bude dost času na sepsání nových receptur, protože většina z nich již byla úspěšně zrealizována a fotografie jen tak ladem leží v archivu. Dnes mám jeden čerstvý recept a je to konečně něco jiného, než další sladká dobrota, kterých bylo přes Vánoce až nad hlavu. Šárka

Přidal komentář