Publicistika a zajímavosti

Vyzkoušejte si dovednosti u grilu a pojďte soutěžit

14 komentářů

Přivítejte grilovací sezonu ve velkém stylu

Chcete se naučit grilovat jako skuteční machři, vyzkoušet si přitom mistrovský gril Campingaz a ještě se pobavit s přáteli? Zkuste originální Campingaz degustační grilovací šampionát, kterým můžete přivítat grilovací sezonu přímo u Vás na zahradě.

"grilování"

Příznivců grilování v Čechách každým rokem přibývá. Skutečné majstrštyky však nedokáže připravit každý. Chtěli byste vyzkoušet, jestli se právě ve vás neskrývá grilovací umělec? Přihlaste se na http://campingaz.paartyy.cz/campingaz?ref=gurmanka jako zájemce o pořádání Campingaz degustačního grilovacího šampionátu u Vás doma. Campingaz přední výrobce značkových grilů připravil pro své současné ale i budoucí zákazníky celostátní degustační grilovací šampionát. Poté, co zájemci vyplní vstupní dotazník, dostanou vybraní hostitelé možnost uspořádat jeden ze šampionátů přímo u sebe doma. Stačí pozvat 5 hostů, získat potvrzení jejich účasti a těšit se na skvělé víkendové odpoledne či večer.

Campingaz totiž na každý z šampionátů doručí hostitelům jedinečný party balík v hodnotě 900 Kč zdarma. Uvnitř najdete například kuchařské čepice, kuchařskou zástěru, stojánek na degustační menu, ubrousky a jmenovky či skvělý grilovací receptář, který z Vás udělá krále grilu. Zapomeňte na stále stejně naložená masa, grilovanou zeleninu a nějaký ten sýr a nechte se vést cestou opravdových delikates připravovaných na grilu. Ale to není všechno. Někteří hostitelé budou mít skvělou možnost vyzkoušet si letošní novinku – dokonalý gril Campingaz El Prado 1800 Woody. Kurýr gril doveze až k Vašim dveřím a po šampionátu gril zase odveze.

Campingaz grilovací degustační šampionát, to jsou skvělé recepty od zeleniny přes maso až po dezerty, výborné jídlo a zábavné chvíle ve společnosti Vašich přátel. Ideální příležitost, jak přivítat první teplejší počasí.

Co Vy na to? Chcete si doma uspořádat originální degustační šampionát pod hlavičkou značky Campingaz, jednoho z předních světových výrobců špičkových grilů? Chcete dostat skvělý party balík v hodnotě 900 Kč? Chcete si na vlastních ingrediencích vyzkoušet gril Campingaz? Tak neváhejte ani minutu. Přihlaste se na stránkách http://campingaz.paartyy.cz/campingaz?ref=gurmanka a přivítejte grilovací sezonu ve velkém stylu.

Pokud nevlastníte gril Campingaz, nezoufejte. Některým hostitelům půjčíme na Campingaz degustační grilovací šampionát gril Campingaz El Prado 1800 Woody zdarma. Pokud se do něj beznadějně zamilujete, můžete ho mít včetně připojovacích komponentů k PB lahvi za zvýhodněnou cenu 3 324 Kč (běžná cena je 6 648 Kč).

Šampionát můžete uspořádat v sobotu nebo v neděli v období od 7. května do 5. června 2011. Kapacita je omezená, neváhejte dlouho s přihlášením.

14 Komentářů

  1. V poslední době mně BLOG.CZ tak vytáčí, že minimálně dočasně přecházím na mé druhé stránky u jiného poskytovatele , kde budu psat články které by patřily na Mirkův svět – takže pokud patříš mezi mé věrné čtenáře tak se podívej tam. Díky.

  2. No mě to zase trošku vytáčí tady…Hlavně že tu je reklama na gril,ale žádný recept se tu už dlouho neobjevil.Chodívala jsem sem ráda,ale už to není to,co bývalo 🙁

  3. Tak to je přesně ten gril, na který mohu vsadit. Sice negrilujeme na pěkné zahradě, ale jen na velké pražské terase, ale mám s ním jen samé pozitivní zkušenosti. Chtěla jsem poděkovat za prima recepty na grilovací marinády, které jsem našla u vás na stránkách. Mňamka! Moji chlapi milují pivní se smaženou cibulkou a medem. Musí v ní být hodně plátků z krkovičky. Čím víc, tím líp :-))))) I když já sama dávám přednost rybám a kuřecím plátkům, jim tu prorostlou krokovičku ne a ne vymuvit. Už se ani nesnažím. Zdravím a děkuji za prima nápady a skvělé recepty jak zde, tak v knížce.

  4. Dík,o zakoupeni grilu uz druhe leto vazne uvazujeme.S plynem to bude pohodlne,tak si snad vyberem.

  5. Těším se vždy na nové povídání a recepty. Ale tato reklama je pro mně velké zklamání, myslím, že tak skvělý blog nemá to zapotřebí.

  6. Pokud reklama,tak promyšlená.Nechápu připomínky v komentářích,že je to snad něco nemravného.Reklama tematicky doplňující obsah wstránek mi ničím nevadí.U Cuketky je totožná reklama a nikdo to nezdůrazňuje.My se na grilovačku přihlásili.Po vykonání poreferuji,jak se nám to podařilo.Snad nic nespálíme :DDD

  7. Bára:

    Reklama nemusí být negativní záležitost. S tímto grilem se opravdu mohu prezentovat bez výčitek svědomí, protože výrobce patří k předním na trhu a grilování je veskrze pozitivní a společenská událost. Myslím si, že na blog o jídle taková reklama patří. Jde o to, aby těch reklam nebylo moc a to rozhodně případ těchto stránek není a ani nebude. Poslední dobou se tu moc receptů neobjevilo, ale je to jenom proto, že začátek roku je trochu problematický. Všechny nové recepty jsem musela s předstihem připravit pro kalendářovou tvorbu na rok 2012, které jsou již do tisku. Zase bude víc času na velebení blogu 🙂 Pěkný víkend, zdá se, že i s lehce jarním počasím. To mě těší. Šárka

  8. Simona:

    Určitě je to gril docela skladný, vzhledem ke své velikosti se vejde i na terásku 🙂 Pokud jde o grilovanou krkovičku, tak je pravda, že i u nás má tento kousek masa mnoho obdivovatelů a nedají na pěkně grilovaný a přiměřeně vysoký šťavnatý plátek dopustit. Já ráda experimentuji i s jinými kousky, tak se snažím přijít vždy s něčím novým, ale pro všechny případy kousek krkovičky doma po ruce mám vždycky, když se grilování účastní mužské osazenstvo, o kterém přesně nevím, čemu dávají přednost. Asi to bude opravdu chlapská záležitost 🙂 Krkovička a dobře vychlazené pivko.

    Tak se těšme na léto a na grilování. Vaření venku má své půvaby. Díky za komentář a přeji prima víkend. Šárka 😉

  9. Marina:

    Děkuji za názor a chápu, že se to nemusí líbit, když se na stránkách občas reklama objeví. Ale jak jsem již odpověděla v komentáři výše – Bára: – musím jen opakovat, že i reklama může být vhodná věc a v tomto případě do žánru stránek o dobrém jídle může patřit i upozornění na kvalitní gril. Recepty určitě budou a mám zájem na tom, aby byly rozhodně vždy v přesile. S jarním počasím se bude pracovat s novým jarním elánem 🙂 Už jsem zapracovala na tom, abych doplnila velikonoční rubriku o všechny klasické recepty na tradiční pečivo. S předstihem jsem upekla, nafotila a popsala receptury. I když se zdá, že na stránkách to spí, u mě v kuchyni se pořád něco děje 🙂 Poslední dny jsem jen neměla tolik času, ale už se těším na to, až začnu stránky zase zvelebovat a snad nějakým receptem potěším i své čtenáře. Krásný víkend, Šárka

  10. Matty:

    Praskající dřevo má svou atmosféru, ale plyn zase pohodlí. Rozhodně do menších prostor a na bytové terasy se dá plynový gril doporučit. Přeji dobrou ruku při výběru 🙂

  11. Karel:

    Díky 😉 Tak to se budu těšit na referát ze samotného dění!

  12. i když gril doma máme, tenhle vypadá moc sympaticky 🙂 prozkoumám všechny jeho vychytávky a možná doplnim grilovací vybavení na chatu 🙂

  13. paja:

    Léto bez grilu je jenom poloviční. Raději 2 grily než ani jeden 🙂 Doma máme také jeden rezervní, i když oba jsou poněkud větších rozměrů. Už se těším na grilovací sezónu a začínám si to trénovat doma na roštu v troubě 🙂

  14. My na zahradě trávíme čas jenom v létě, a tak jsem si řekl, že bychom si tento pobyt měli taky občas zpříjemnit grilováním. Objednal jsem proto z https://armik.cz/gril-na-drevene-uhli-kotlovy-cattara-bari-46cm/ menší gril na uhlí a jsem naprosto spokojený. Od té doby grilování naprosto zbožňuji.

Přidal komentář