Publicistika a zajímavosti

Domácí recepty z pece

6 komentářů

Nový kurs pečení v pec se školou vaření Chef parade

 

 

Vždycky mě zajímalo, jak asi voněl chléb pečený v dobře vytopené peci? Měl zvonivou kůrku a voněl dřívím? Jak se odhadla teplota pece vhodná k pečení?

Když mě něco zajímá, tak to musím zkusit. Ve vlastnoručně vytopené peci jsem upekla chléb, pizzu i masové pochoutky a o recepty se zde na blogu s Vámi ráda rozdělím.

 

Vyzkoušené recepty:

PIZZA MARGERITA / PIZZA NAPOLETANA / DOMÁCÍ TĚSTO NA PIZZU / PEČENÍ V PECI

 

Jak objednat mou kuchařskou knížku? Pokud máte zájem nahlédnout do mé kuchařské knihy „Rande s gurmánkou“ nebo si ji zde objednat, bude mi ctí a potěšením.

6 Komentářů

  1. Marková

    Tak to je neco
    Gratuluji
    ;)))))))))

  2. Kopretina

    Mrzí mě, že mi kurs utekl. O takové peci uvažuji k nám na chalupu a nemám žádné zkušenosti. Pěknou neděli přeji z ValMezu.

    • Kopretina:

      Pec je báječná! Měla jsem ji na zkoušku, ale absolutně jsem se pro ni nadchla. Peče se v ní jedna báseň. Na chalupu ideální. Já mám doma veliká kachlová kamna, tak je trochu problém, kam by pec měla přijít, proto zatím přemýšlíme a plánujeme. Zdravím do V. Meziříčí 🙂

  3. Chleba ze zahradní pece? To je super nápad tak jako naši předkové pekli v pecích venku. Máš opravdu bezva blog Jirka.

  4. Miruška

    Já jsem chtěla docela dlouhou dobu po manželovi, aby mi koupil domácí pec na pečení, ale nakonec jsem to úplně přehodnotila – hlavním důvodem totiž bylo pečení pizzy v peci, ale když jsem zjistila, že to jde báječně i na grilu s příslušenstvím od https://www.grilguru.cz/pizza-kameny-a-prislusenstvi , tak nebylo nutné nic dokupovat 🙂

Přidal komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*